Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тадей Едер: Я йшов на зустріч з прем’єр-міністром, а не з Віктором Януковичем

Крім політичних відносин, існують ще й загальнолюдські. Таку думку „Гал-info” висловив Тадей Едер, директор Львівського національного театру опери та балету. Також він зазначив, що йшов на зустріч з прем’єр-міністром, а не з Віктором Януковичем. «Є держава і є прем'єр-міністр, який представляє інтереси цієї держави, і не нам з вами вирішувати, добре він це робить чи погано», – заявив він.
 Також Тадей Едер повідомив, що він був серед людей, які на зустрічі з Віктором Януковичем стоячи аплодували прем’єрові і підносили йому квіти. Тому він вважає, що ВО «Свобода» мала б висловити своє небажання візиту Януковича до Львова на сесії ЛМР, на якій вирішувалось це питання, а не звинувачувати львівську інтелігенцію у ганебній зраді рідного міста, яке до цього вважалось духовною столицею України. Тадей Едер заявив, що ніхто не має права виносити особисті амбіції і вподобання на загальний розгляд.
Нагадаємо, що у своїй заяві, виголошеній на сьогоднішній сесії ЛМР, фракція ВО «Свобода» у Львівській міській раді засудила поведінку інтелігенції, яка зустрічалася з Януковичем, коли той перебував у Львові. У цій заяві львівську еліту було названо «ретельно підібраними вірнопідданими, ущербними духом та інтелектом представниками інтелігенції, що як заведені механічні ляльки, оплесками і квітами вітали фальсифікатора виборів 2004 року, людину з кримінальним минулим, загальмованим інтелектом і винятково вираженим хамством».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ