Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Таємничий Мелехов презентував у Львові роман „Мalaria”

Письменник Андрій М. Мелехов учора заочно презентував на Форумі видавців свою книжку „Malaria”. Презентація відбувалася у палаці Потоцьких і вів її Олесь Пограничний. Що ж до самого автора, то присутні могли побачити тільки темний силует на екрані.
„Така форма спілкування – це компроміс між моїм бажанням взагалі не спілкуватися з читачами і бажанням видавця все ж таки мене представити”, - сказав голос з екрану. За словами Андрія Мелехова, така таємничість – не піар-хід, а потреба, пов’язана з тим, що він є доволі відомою особою в бізнесових колах, і для того, щоб не підводити свого роботодавця. Щоправда, Андрій Мелехов пообіцяв, що за 3 роки він планує відкрити своє справжнє облччя, оскільки за цей час він планує завершити всі свої бізнесові проекти і зайнятися літературною та викладацькою діяльністю: „Після нас залишаються лише книги, діти та справи”.
Його роман „Malaria” є його третім романом. Перший роман Мелехова був опублікований в Росії, але вже його другий роман російські видавництва друкувати відмовились, аргументувавши тим, що текст політично заангажований. Тож автор вирішив друкуватися в Україні. Після „Malarii” „Фоліо” (Харків) планує видавати перші два романи Мелехова.
Роман „Мalaria” – це військовий детектив і альтернативна історія, часи Горбачовської перебудови, розвал СРСР та війна в Анголі переплітаються з подіями давнього Риму епохи Нерона. „Можливо, на перший погляд, у романі немає нічого антиросійського, проте те, що зараз відбувається в Росії, має багато спільного з подіями, які відбувалися в СРСР”, - сказав Андрій Мелехов.
Андрій М. Мелехов – псевдонім. Інформації, відомої про цю особу, вельми мало: це громадянин України, який  мешкає в Києві. Він один з управлінців вищої ланки. За походженням росіянин, що народився в Західному Сибіру. Служив в Анголі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ