Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Таксоперевізники Львова пікетуватимуть міську раду

20 лютого 2006 року таксоперевізники м. Львова пікетуватимуть Львівську міську раду — про це повідомив Громадський форум порятунку Львова.  Метою пікету є переведення в цивільно правову площину взаємовідносин між таксомоторними перевізниками та органами виконавчої влади м. Львова.
Дана акція протесту зумовлена тим, що міська влада, незважаючи  на неодноразові звернення, ігнорує ініціативу таксоперевізників  узаконити фактично існуючі роками стоянки таксі у м. Львові. Відсутність таких узаконених стоянок дає можливість владі обкладати поборами водіїв таксі, спричиняє конфліктну та криміногенну ситуацію, призводить до корупції в органах влади  та унеможливлює надходження коштів до місцевого бюджету.  
Вільна профспілка «Автомобіліст України», яка є учасником Громадського форуму Львова, винесла дане питання на засідання координаційної ради Форуму.  Координаційна рада, проаналізувавши ситуацію що склалася, прийняла одноголосне рішення підтримати акцію протесту таксоперевізників.
Вільна профспілка «Автомобіліст України» повідомляє про готовність проводити акцію протесту до того часу, поки  їхні вимоги не будуть задоволені.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ