Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Таксисти завтра продовжать страйкувати

Завтра, 23 лютого, профспілка „Автомобіліст України” проведе акцію непокори під стінами Львівської міської ради, у якій проходиттиме сесійне засідання міськради. На підтримку таксистам повинні прийти лікарі Львівської лікарні відновного лікування. Вимогою пікетувальників є видача паспортів на погоджені акти стоянок.
„Ми думаємо, що питання стоянок не вирішиться до виборів, а після виборів хтось прагне зробити перерозподіл ринку таксі. Після того, як люди пройдуть за партійними списками, нам не буде до кого звертатися. Хай оголосять повні списки, щоб ми знали, які люди будуть в майбутній раді”, – заявив правовий інспектор у регіонах України конфедерації профспідок Андрій Корчинський. За інформацією перевізників, сесія Львівської міської ради завтра проходитиме у закритому режимі.
„До нас було скеровано перевірку територіального транспортного органу, і через те, що на час перевірки нас не було на роботі, нас можуть позбавити ліцензії, влада боїться узаконити стоянки, бо тоді їй треба буде узаконювати всю систему. Коли ми приїхали в ДАІ, то побачили, що питання виділення стоянок вирішується для усіх, крім нас. Ми здійснили об’їзд стоянок та погодили 28 з них. Зараз ми чекаємо на розроблення паспорту стоянок, а в управлінні транспорту стверджують, що команда від Зеновія Сірика ще не надходила”, –  зазначив Андрій Корчинський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ