Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Батенко привітав Архієрея Львівсько-Сокальської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату митрополита Андрія Горака з 60-річчям

Учора, 2 березня заступник голови облдержадміністрації Тарас Батенко взяв участь в урочистій академії з нагоди 60-річчя Архієрея Львівсько-Сокальської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату митрополита Андрія Горака. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Заступник голови облдержадміністрації передав ювіляру вітання від Президента України Віктора Ющенка та голови ЛОДА Петра Олійника, а від себе, зокрема, зазначив, що за роки священичої діяльності митрополит Андрій Горак здобув визнання і заслужений авторитет серед християнської спільноти Львівщини. “Шануємо Вас - жертовного душпастиря, який успішно служить в Господньому винограднику, чесно виконує священичий і патріотичний обов’язок духовного отця і громадянина України”, - сказав Тарас Батенко і побажав Владиці доброго здоров’я, Божих ласк, любові та поваги від духовенства і мирян Церкви.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ