Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Батенко привітав колектив та дітей притулку для неповнолітніх з ювілеєм

Сьогодні, 20 жовтня, святкує свій десятий день народження Львівський дитячий притулок для неповнолітніх. Рівно десять років тому цей заклад було засновано, як єдиний притулок на  Львівщині, який функціонує при Львівській ОДА. „Сьогодні ми можемо сказати про те, що даний притулок є тим будинком який опікується найдорожчим, що в нас є – це дітьми”, - сказав під час святкування в приміщенні притулку заступник голови Львівської ОДА Тарас Батенко.
„Львівська обласна державна адміністрація вітає педагогічний колектив та дітей притулку з цим ювілеєм. В цей святковий для Вас день хочеться побажати Вам наснаги та здоров’я у вашій щоденній роботі! Від імені Львівської ОДА нагороджено почесними грамотами та подяками працівників притулку. Варто також наголосити, що притулок функціонує з 1996 року. Кількість дітей, які перебували у притулку, становить 3300 з дня його заснування”, - сказав Тарас Батенко.
Під час святкування у притулку відбувся святковий концерт для дітей. Цей концерт організували діти, які колись також перебували в притулку, а зараз навчаються в музичному училищі.  Львівська ОДА в день святкування подарувала притулку підручники для дітей.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ