Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Батенко зустрівся із директором представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Джерелі Хартлі

Заступник голови Львівської облдержадміністрації з гуманітарних питань Тарас Батенко зустрівся із директором представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Джерелі Хартлі. Предметом зустрічі були співпраця ЮНІСЕФ із владними колами Львівщини, підсумки реалізації проектів ЮНІСЕФ на Львівщині та обговорення співробітництва на майбутнє. Про це „Гал-info” повідомив Тарас Батенко.
На запрошення заступника голови ЛОДА з гуманітарних питань Джерелі Хартлі погодився відвідати Львів під час святкування 750-ліття міста.
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) на Львівщині здійснив низку проектів, серед яких заходи щодо боротьби з йододифіцитом у Сколівському та Турківському районах, візит до Львова посла доброї волі ЮНІСЕФ Святослава Вакарчука, проект „Місто дружнє до дитини”, який був реалізований у Жовківському, Редехівському та Турківському районах.
В рамках теперішнього візиту директора представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Джерелі Хартлі буде реалізований проект  „Місто дружнє до дитини” у містах Дрогобичі, Червонограді та Винниках.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ