Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Батенко зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Малайзії в Україні

Заступник голови Львівської ОДА Тарас Батенко зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Малайзії в Україні Амінахтун Карім Шахарудін — про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
 Під час зустрічі Амінахтун Карім Шахарудін зазначила, що посольство Малайзії в Україні функціонує уже більше двох років, проте тільки зараз з’явилась можливість здійснювати робочі поїздки такого рівня у регіони України. Вона повідомила, що на даний період, найбільше зацікавлення Малайзії в Україні викликає навчання молоді в українських медичних ВНЗах (1000 студентів із Малайзії навчається в Криму, у Львові – 17) та вивчення торгівельного потенціалу між країнами.
Амінахтун Карім Шахарудін також поділилась досвідом Малайзії у сфері туризму, який становить третю за важливістю статтю формування ВВП країни.
Своєю чергою, Тарас Батенко охарактеризував розвиток Львівської області та сфери, у яких Львівській області та Малайзії було б найефективніше співпрацювати. Він запросив торгову місію Малайзії в Україні (вона планується влітку 2007 року) відвідати Львівську область для вивчення потенціалу стосунків між країнами.
Він також запросив представників малайзійської сторони на форум „Туризм та рекреація” та Міжнародний економічний форум, які відбудуться у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ