Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Чорновіл – батькопродавець – Михайло Косів

«Тарас Чорновіл – батькопродавець, тому він не має жодного права казати про коло друзів В‘ячеслава Чорновола й те, що ми, буцімто, спекулюємо на його імені та пам‘яті з метою зробити собі постаменти», – про це в коментарі «Гал-info» розповів Михайло Косів.

«Такі слова Тараса мені видаються смішними. Адже раніше він не тільки не заперечував факту нашої причетності до праць Чорновола, а навпаки підкреслював і говорив про Михайла Косіва як про побратима В‘ячеслава Чорновола», -- додав екс-народний депутат.
«В свій захист я можу сказати тільки одне, що сам В‘ячеслав Чорновіл власною рукою написав список людей, які допомагали у створенні його праць. Двадцять років тому в театрі ім. Марії Заньковецької він прилюдно називав поіменно всіх  причетних до написання його праць людей», -- зазначив Михайло Косів.
«Мене бісить, що ви, журналісти, возитеся з цим батькопродавцем, чому з телеканалів не сходить цей чоловік, який продав власного батька? Ви собі можете уявити, що б робилося у Львові, якби він сюди приїхав? Люди його просто заплювали би – це в кращому випадку, а може й роздерли би. Тому він і мусить шукати якихось виправдань», -- сказав Косів.
Нагадаємо, що у суботу, 16 грудня, ЛКО НРУ презентуватиме в театрі ім. Марії Заньковецької третій том 10-томного видання творів В’ячеслава Чорновола. Планується, що на цю презентацію прибуде вдова Чорновола Атена Пашко, голова НРУ, міністр закордонних справ Борис Тарасюк, а також народний депутат України Лесь Танюк. Тарас Чорновіл не буде на презентації третього тому творів батька, бо, як він зазначив, цей том видали люди, які спекулюють на імені В’ячеслава Чорновола.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ