Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Чорновіл не буде на презентації третього тому творів батька, бо його видали люди, які спекулюють на імені В’ячеслава Чорновола

Тарас Чорновіл категорично стверджує, що не буде присутнім на презентації третього тому творів його батька, яка відбудеться 16 грудня в театрі ім. Марії Заньковецької.
«Я не впевнений, що люди, які прийдуть на цю презентацію, зробили вже так багато для видання цих праць. Вони досі стараються жорстко спекулювати на прізвищі В’ячеслава Чорновола. Я собі цього ніколи не дозволяю, і дивитися, як хтось буде на пам‘яті батька робити собі чергові постаменти, не збираюся. Не маю особливого наміру вислуховувати виступи Кендзьора та інших так званих соратників”, – сказав у коментарі «Гал-info» Тарас Чорновіл.
Він також розповів, що планує провести день вшанування народження свого батька, 24 грудня, на його батьківщині, на Черкащині.
На запитання, чи планує він проводити різдвяні свята на Львівщині, Чорновіл відповів: «Такі речі, як правило, я вирішую в останній день перед самими святами. Якщо буду на Львівщині, то обов‘язково на Городоччині, в колі родини і дружини. Принаймні всі свята досі я святкував там».
Нагадаємо, що у суботу, 16 грудня ЛКО НРУ презентуватиме в театрі ім. Марії Заньковецької третій том 10-томного видання творів В’ячеслава Чорновола. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба ЛКО НРУ. Планується, що на цю презентацію прибуде вдова Чорновола Атена Пашко, голова НРУ, міністр закордонних справ Борис Тарасюк, а також народний депутат України Лесь Танюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ