Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Чорновіл не задоволений покаранням Олега Калашнікова, однак з ПР не виходитиме

Народний депутат України від фракції Партії Регіонів Тарас Чорновіл не задоволений рішенням фракції щодо покарання Олега Калашнікова за перешкоджання професійній діяльності журналістів.

  «Я повністю не задоволений рішенням фракції щодо Олега Калашнікова, хоча йому була оголошена догана, я сподіваюся на ґрунтовне депутатське розслідування і  оголошення про його результати в сесійному залі», — сказав Тарас Чорновіл.
Однак припиняти співпрацю з Партією Регіонів Тарас Чорновіл все ж не вирішив. «Я думаю, що співпрацю можна продовжити», — сказав Тарас Чорновіл.
Член фракції Комуністичної партії України Олександр Голуб, коментуючи сутичку депутата-регіонала Калашнікова та представників телеканалу СТБ, наголошує на тому, що в разі підтвердження інформації щодо протиправних дій останнього стосовно кореспондента та оператора вищезгаданого телеканалу, фракція Партії Регіонів повинна першою поставити питання про надання депутатським корпусом Верховної Ради України згоди на притягнення депутата Калашнікова до кримінальної відповідальності за вчинений злочин.
„Я би порадив усім депутатам першочергово дотримуватися законодавства. На жаль, мене під час цієї сутички не було, тому я не можу підтвердити чи спростувати слова будь-якої сторони, це справа прокуратури. І якщо прокуратура доведе, що депутат Калашніков переступив закон щодо представників телеканалу СТБ, то він має бути суворо покараний відповідно до букви закону”, – додав  Олександр Голуб.   
 Нагадаємо, що 12 липня 2006 року близько 12 години дня група прибічників Партії Регіонів разом з народним депутатом України Олегом Калашніковим здійснила напад на журналіста телеканалу СТБ Маргариту Ситник та телеоператора Володимира Новосада.
  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ