Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Чорновіл заявляє, що справи Георгія Гонгадзе та В’ячеслава Чорновола пов’язані між собою

Народний депутат, член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл упевнений, що до загибелі журналіста Георгія Гонгадзе причетна низка високопосадовців України. Про це він заявив у п'ятницю, під час слухань у Верховні Раді щодо розслідування справи Гонгадзе.
 Чорновіл зазначив, що зараз у цій справі Генпрокуратура хоче поставити крапку для того, аби відбілити себе. „Кого тільки не „клеїли” до цієї справи. Говорили про Кравченка, розповідають про Пукача. А я відверто вам скажу, що за тиждень перед смертю Кравченка я мав з ним розмову, і він мені не те, що пообіцяв, він запевняв, що буде свідчити у справі як вбивства Георгія Гонгадзе, так і у справі вбивства мого батька В’ячеслава Чорновола”, – наголосив Тарас Чорновіл, цим самим пов’язавши справи Георгія Гонгадзе та В’ячеслава Чорновола.
Тарас Чорновіл вважає, що „Генпрокуратура займається залякуванням свідків і не тільки”. „Ті люди, котрих звинувачують зараз у виконанні вбивства Гонгадзе, насправді не є винними в цьому злочині. Їм зробили вдалу пропозицію, оскільки, взявши відповідальність за вбивство Георгія, вони тим самим убезпечують себе від суду за скоєння ще більших злочинів, які вони вчиняли. Ось і все”, – заявив кореспонденту „Гал-info” Тарас Чорновіл.
Стосовно слів про те, що справи Георгія Гонгадзе та В’ячеслава Чорновола пов’язані між собою, Тарас Чорновіл додає: „Корінь у вбивстві журналіста Гонгадзе та вбивстві мого батька є один і той же. Як і перший, так і другий заважали режиму, який існував на той час”
Нагадаємо, що сьогодні у Верховній Раді відбулися слухання щодо розслідування справи Гонгадзе.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ