Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Керницький з робочою поїздкою відвідав Миколаївський район

7 грудня 2006 року президент ТзОВ „Укренерго” Тарас Керницький зустрівся з виборцями Миколаївського району Львівської області, провів нараду з керівництвом району про нагальні проблеми цього району. Про це Тарас Керницький повідомив у коментарі «Гал-info». Зокрема, йшлося про будівництво водогону, середньої школи, акушерського пункту. 
Тарас Керницький вислухав скарги керівництва району щодо нагальності вирішення проблем і пообіцяв звернутися до депутатів ЛОР з метою допомогти у вирішенні цих проблем.
Також Тарас Керницький зустрівся з членами Миколаївської парторганізації НСНУ; провів прийом громадян, що звернулися зі своїми проблемами та надав їм матеріальну допомогу зі спеціального депутатського фонду.
Крім того, Тарас Керницький мав зустріч з міським головою Миколаєва, під час якої обговорювалося питання будівництва водогону; зустрівся з головним лікарем районної лікарні, з котрим обговорив фінансування проектів альтернативних енергозберігаючих технологій, які б використовувались для опалення лікарні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ