Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Стецьків може очолити список ПРП до Львівської міськради

Народний депутат Тарас Стецьків може очолити список партії „Реформи і Порядок” до Львівської міської ради — повідомив «Гал-info» голова ЛМО ПРП Олег Бас. Нагадаємо, Тарас Стецьків є першим у списку ПРП до облради та четвертим у виборчому списку блоку «Пора-ПРП» до Верховної Ради. Крім цього, список може очолити сам Олег Бас.
Як повідомив голова ЛМО ПРП, всього партія висуватиме 15-20 кандидатів до Львівської міськради. Міська конференція партії „Реформи і Порядок”, на якій затвердять список кандидатів у міські депутати, відбудеться завтра, 27 січня.
Наразі ПРП ще не визначилася, кого підтримуватиме на міського голову Львова. Однак, як зазначив Олег Бас, осторонь боротьби за крісло голови міста ПРП не залишиться.
«Звичайно, якщо на міського голову вирішить балотуватися голова обласної організації нашої партії Тарас Стецьків, ми його підтримаємо. Якщо ж він не балотуватиметься, то ПРП буде змушена підтримати когось іншого. Проте сьогодні це питання ще не на часі. До того ж ще не всі можливі кандидати офіційно заявили про свою участь у виборах», — говорить Олег Бас.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ