Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Стецьків переконаний, що Президент не міг підписати бюджет-2007

Тарас Стецьків переконаний, що Президент Віктор Ющенко не міг підписати закон «Про Державний бюджет на 2007 рік». Про це він повідомив у коментарі «Гал-info».
«Віктор Ющенко не міг цього зробити з двох причин. Перш за все тому, що Президент дотримується своєї попередньої позиції у вирішенні цього питання. Друга причина полягає в тому, що Віктор Ющенко на цей момент перебуває на зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним», – зазначив Тарас Стецьків.
Нагадаємо, що, за словами прем‘єр-міністра Віктора Януковича, які передає „Українська правда”, Президент Віктор Ющенко підписав державний бюджет на 2007 рік. Про це повідомив прем`єр в інтерв`ю журналістам, розповідаючи про підсумки зустрічі з Президентом Віктором Ющенком, що відбулася в п'ятницю.
За словами Януковича, Президент поставив єдину умову: що пенсії мають прирівнюватись до прожиткового мінімуму. За словами прем’єра, вони домовились, що за підсумками першого кварталу держбюджет буде переглянуто і по можливості пенсії буде підвищено до рівня прожиткового мінімуму.
Своєю чергою, прес-служба Президента не підтверджує і не спростовує інформацію, що глава держави підписав закон про бюджет на 2007 рік.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ