Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тариф „Львівводоканалу” остаточно визнано незаконним – ГФЛ

Тариф 1,57 грн/м куб. води, який застосовувався „Львівводоканалом” у період з березня 2004 по листопад 2005 року визнано незаконним остаточно та безповоротно. Це встановлено ухвалою Вищого адміністративного суду №К-38034/06 від 29.11.2007 р., – повідомляє Громадський форум Львова.
Напередодні ГФЛ надіслав усім львів’янам листівку-інструкцію про те, як повернути переплачені за незаконним тарифом 1,57 кошти. Мешканцям, які відреагували та звернулися з вимогою зарахувати їхні переплачені кошти в рахунок наступних платежів, „Львіводоканал” відмовив, посилаючись на те, що у Вищий адміністративний суд України ним скеровано касаційну скаргу.
Так як у задоволенні цієї скарги ЛКП "Львівводоканал" відмовлено, виконком ЛМР більше не має жодних підстав та аргументів не повертати мешканцям переплачені кошти, стверджує ГФЛ.
Щоб змусити виконком ЛМР виконати рішення суду та повернути львів’янам переплачені кошти, ГФЛ разом з юридичною фірмою „Козаков і партнери” нещодавно скерував пакет документів до Європейського суду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ