Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тариф на проїзд в електротранспорті Львова підвищать з 3 квітня — підприємство дає можливість львів’янам використати придбані раніше квитки

Підвищення тарифів на проїзд у міському електротранспорті, тобто трамваях та тролейбусах у Львові фактично відбудеться із 3 квітня. Як повідомили «Гал-info» у прес-службі Львівської міської ради, сьогодні зранку відбулася нарада за участю керівництва «Львівелектротрансу», де було вирішити відтермінувати на три дні підвищення тарифів на проїзд, відтак ціна 75 коп. та 35 коп. вступить у силу з 3 квітня.

Відтермінування підвищення тарифів на електротранспорт у Львові пов’язано із тим, що самі ж перевізники закликали львів’ян купляти по 5 квитків на проїзд у трамваях та тролейбусах разом у кондукторів та на кінцевих зупинках маршрутів. Відтак, цілком логічно, що у львів’ян «на руках» залишилися квитки із старою ціною. Відповідні оголошення про підвищення тарифів будуть розміщені у трамваях та тролейбусах, а також на кінцевих зупинках маршрутів. Вже з 3 квітня старі квитки по 60 і по 30 копійок не будуть дійсними і львів’яни оплачуватимуть проїзд по-новому, а навіть якщо і матимуть «на руках» старі квитки, то вони не будуть дійсними.

            Нагадаємо, у п’ятницю на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради було прийнято рішення про підвищення тарифів на проїзд у електротранспорті міста до 75 коп. та 35 копійок ( пільговий проїзд).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ