Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тарифи на міжнародні телефонні розмови зменшаться на 20-70%, по Україні - на 15%

Тарифи на міжнародні телефонні розмови зменшаться на 20-70% залежно від напрямку, тарифи по Україні зменшаться на 15%. Про це повідомляє сайт Львівської філії «Укртелеком».

З 15 липня дешевшають послуги міжнародного телефонного зв’язку до країн далекого зарубіжжя - від 20 до 70% залежно від напрямку. Встановлено один розмір тарифу на міжнародні телефонні розмови до Росії.
Зменшуються тарифи і на міжміські телефонні розмови в межах України. Вони дешевшають у середньому на 15% у часи найбільшого навантаження (тобто з 8 до 23 години) і становитимуть з 8 до 18 години 50 коп без ПДВ за хвилину, а з 18 до 23 години – 35 коп без ПДВ за хвилину. А у неділю та святкові дні вони надаватимуться цілодобово за тарифом: в межах області - 15 коп. без ПДВ за хвилину, в межах України - 28 коп. без ПДВ. Тарифи на міжміські телефонні розмови в межах області в робочі дні зростають в середньому на 10%.
Зміна тарифів здійснюється відповідно до Рішення Національної комісії з питань регулювання зв’язку України "Про затвердження Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги", введення в дію нових Граничних тарифів передбачено у два етапи: перший етап на період з 15 липня 2006 року до 31 жовтня 2006 року  включно, другий – з 1 листопада 2006 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ