Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тарифи на житло і воду розглядатимуться в суді – Сергій Компанієць

«Львів має повернутися до старих тарифів на житло і воду, адже нові тарифи встановлено незаконно», - заявив «Гал-info» представник Львівської міської спілки захисту прав громадян Сергій Компанієць. За його словами, виконком Львівської міської ради не мав права встановлювати такі високі тарифи на житло і воду, адже «в жодному законі немає встановленого тарифу на житло за один метр квадратний».
 ЛКП «Львівводоканал», за словами Сергія Компанійця, має заключати договори про постачання води з кожним мешканцем індивідуально: «Ми зверталися до керівництва «Львівводоканалу», але вони відмовляються їх заключати, мотивуючи це тим, що вони лише виробляють послуги, а не обслуговують будинки». Договори по окремих будинках львівські комунальні підприємства мали заключити до 1 грудня, але цього не було зроблено.
Львівська міська спілка захисту прав громадян подала скаргу в суд з вимогою  скасування рішення виконкому Львівської міської ради про підвищення тарифів на житло і воду. Судове засідання відбудеться в понеділок, де під присягою буде давати свідчення Любомир Буняк, який, за словами Сергія Компанійця, визнав, що рішення про прийняття тарифів є незаконним.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ