Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Татуювання національної символіки популярне серед жителів Львова, Хмельницького та Києва

У Львові на Міжнародному фестивалі художнього татуювання „GiperTattoo – 2007”, який нещодавно відбувся, було 140 майстрів зі США, Польщі, Білорусі, Молдови, Чехії, Росії та з усіх областей України. Про це „Гал-info” повідомили організатори фестивалю.
Загалом у заході взяли участь близько 700 учасників. Будь-хто з відвідувачів фестивалю міг зробити собі татуювання. Причому безкоштовно. Але за однієї умови – малюнок обирав майстер.
У рамках фестивалю відбулося також підвішування учасників на екстрим-пірсинг-шоу, виступи представників бійцівської школи капоейро, drumshow. Не обійшлося і без культурних дійств. Театр "K.S.Club" із Донецька презентував епатажне шоу "Система доктора Смолі і професора Перо" за однойменним твором Едгара По.
Як повідомив організатор фестивалю, віце-президент міжнародної організації тату і пірсингу Григорій Бервецький останнім часом особливої популярності набрало татуювання у вигляді української символіки. Найчастіше його замовляють жителі Львова, Хмельницького та Києва.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ