Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Те, чи підтримають депутати облради виділення землі для австрійських інвесторів, нехай буде на їхній совісті — Петро Олійник

Голова ЛОДА не впевнений, що депутати Львівської обласної ради під час завтрашнього сесійного засідання підримають проект рішення про виділення в оренду землі для спорудження гірськолижних підйомників австрійською фірмою «Плай».
На думку Петра Олійника, австрійська фірма «Плай» здатна інвестувати у Сколівський район Львівщини близько 100 млн євро і обслуговувати понад 13 км  гірськолижних трас. Зі свого боку обласна влада може допомогти з будівництвом автодоріг та комунікацій.
Проте голова ЛОДА помітив несприйняття цієї пропозиції окремими депутами облради  і не впевнений, що це рішення буде прийняте.
«Те, чи підтримають депутати облради виділення землі для австрійських інвесторів, нехай буде на їхній совісті», — сказав «Гал-info» Петро Олійник.
Нагадаємо, що 24 жовтня на сесії Львівської обласної ради голова ЛОДА та водночас депутат ЛОР Петро Олійник пропонував внести у порядок денний питання про надання в оренду землі для австрійської фірми «Плай». 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ