Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Те, як Галицька адміністрація працює з громадянами, перевірятиме комісія міськради

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження про утворення комісії для перевірки звернень громадян та юридичних осіб у Галицькому районі – повідомили в прес-службі ЛМР.
 Комісію створено на виконання протокольного доручення виконавчого комітету Львівської міської ради від 21 липня цього року №68. Метою цього рішення є перевірити самовільне будівництво у Галицькому районі, звернення громадян та юридичних осіб до Галицької районної адміністрації. Зокрема, щодо погоджень будівництва, реконструкцій приміщень і перепланування квартир, своєчасні надання відповідей на такі звернення та реагування на подання, протести і приписи прокуратури.
 До складу новоутвореної комісії увійшли керуючий справами виконкому Марта Литвинюк, начальник відділу моніторингу за зверненнями фізичних та юридичних осіб організаційного управління Ігор Сірко, заступник міського голови з питань містобудування та землеустрою Андрій Павлів, начальник організаційно-інформаційного відділу Наталія Залужна, начальник юридичного управління Гелена Пойонкевич, начальник інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Роман Стецьків та помічник керуючого справами виконкому Ю. Лагута.
 Комісія має до вересня провести перевірку звернень громадян та юридичних осіб до Галицької райадміністрації за останній рік, і за результатами роботи подати міському голові висновки і пропозиції. 
      
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ