Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Театр «І люди, і ляльки» сяде на воза і поїде селам Львівщини

Театр «І люди, і ляльки» вирушає у кінну театральну мандрівку селами Львівської області, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Під час триденної подорожі, з 27 до 29 червня, маршрут якої проляже селами Пустомитівського та Перемишлянського районів, актори театру «І люди, і ляльки» за логістичної підтримки громадської організації «Центр оздоровчої верхової їзди «Кепатрик», просто неба на майданчиках перед будинками Просвіти, культовими спорудами та у подвір’ї старовинного замку, гратимуть виставу під назвою «Курячі мрії». Метою даного заходу є відродження традицій мандрівного майданного театру.

Організатори мандрівки сподіваються, що виставу зможуть подивитися не лише мешканці вибраних, але й сусідніх сіл, а також львів’яни та гості міста, які можуть долучитися до події на будь-якому етапі. Особливо організатори заохочують приєднатися до цієї еко-мандрівки власників залізних коней-велосипедів, а також тих, хто має навики верхової їзди.

Подорож мандрівного театру «Волоцюги і ляльки» є частиною Першого Міжнародного фестивалю лялькових театрів «І люди, І ляльки», який відбуватиметься у Львові з 3 до 5 липня. Під час фестивалю до уваги маленьких львів’ян та їхніх батьків будуть представлені найкращі українські лялькові вистави останніх років та вистава грузинського театру.

Маршрут мандрівного театру:

27 червня (субота)

13.00 с. Будьків, Пустомитівський р-н

16.00 Старе Село, Пустомитівський р-н

28 червня (неділя)

11.00 с. Лопушна, Перемишлянський р-н

14.00 с. Вільховець, Перемишлянський р-н

17.00 с. Суходіл, Перемишлянський р-н

29 червня (понеділок)

12.00 с. Селисько, Пустомитівський р-н,

15.00 с. Товщів, Пустомитівський р-н

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ