Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Технологічні бригади АТ НПК „Галичина” провели зачистку забруднених берегів меліоративного каналу в наслідок витоку нафти 14 жовтня

Технологічними бригадами АТ НПК «Галичина» було продовжено зачистку забруднених берегів меліоративного каналу з вивозом забрудненої землі близько 2 м3 на територію НПЗ-1. На місці події працювали: оперативно-мобільна група Дрогобицького РВ ГУ МНС України в Львівській області – 3 чол. 1од.техніки; технологічні бригади НПЗ-1 та НПЗ-2 – 10 чол. 3 од. техніки. Про це повідомили у прес-центру ГУ МНС у Львівській області.
Нагадаємо, 14 жовтня внаслідок несанкціонованої врізки в нафтопровід між НПЗ-1 та НПЗ-2 АТ НПК «Галичина» поблизу с. Почаєвичі Дрогобицького району на другому кілометрі стався витік нафти орієнтовно 1,5 т, якою було забруднено 2 кв.м. землі біля врізки в нафтопровід та меліоративний канал довжиною 500 м. По довжині меліоративного каналу технологічними бригадами АТ НПК «Галичина» встановлено загородження для затримки та збору нафтопродукту для недопущення попадання розлитої нафти в р. Тисмениця.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ