Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Телевізійний завод «Електрон» став переможцем VI Всеукраїнського конкурсу «Кращий роботодавець року»

Телевізійний завод «Електрон» став переможцем VI Всеукраїнського конкурсу «Кращий роботодавець року» за підсумками 2005 року. Про це повідомили на телезаводі «Електрон».
Прем’єр-міністр України нагородив генерального директора телезаводу «Електрон» Ореста Яремчика. Урочиста церемонія відбулася днями в Києві. Участь у конкурсі взяло майже 5,5 тисяч підприємств, установ та організацій України. Загалом нагородили 24 переможців конкурсу.
Всеукраїнський конкурс «Кращий роботодавець року» проводиться щорічно з 2000 року з метою заохотити роботодавців створювати нові робочі місця, підвищувати ефективність використання робочої сили та виробництва загалом, а також виготовляти конкурентноспроможну продукцію на внутрішніх та зовнішніх ринках. Конкурс поводиться поетапно на регіональному й на всеукраїнському рівнях.
З часу відновлення виробництва у 2004 році завод «Електрон» збільшив темпи виробництва у п’ять разів, створив понад 100 робочих місць, розширив асортимент телевізорів до 14 моделей. У 2005 році виготовив та реалізував понад 34 тисячі телевізорів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ