Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Телевізор не тільки для телебачення: сучасні моделі LG

У сучасному світі зручний екран потрібний не тільки для перегляду телевізійних програм. Компанія LG запрошує користувачів в світ переглядів і спілкування без обмежень.

Більше, ніж просто телевізор

Сучасні телевізори LG розробляються з урахуванням потреб користувача, а тому годяться не тільки для перегляду ТБ. Високотехнологічні екрани забезпечують якісну повнокольорову картинку при перегляді будь-яких відео, а функція Smart TV дозволяє відвідувати сайти, листуватися в соціальних мережах і навіть телефонувати в Skype або Viber без використання додаткових гаджетів. Багатофункціональні екрани відкривають користувачеві новий світ комфортного спілкування і приємного відпочинку, дозволяючи не тільки насолоджуватися програмами і кіно, але і грати у відеоігри без згубного навантаження на зір.

Широкий модельний ряд

Компанія пропонує великий вибір екранів з різними технічними характеристиками, що дозволяє легко підібрати оптимальну модель під конкретні потреби і бюджет. Сьогодні користувачам доступні наступні типи телевізорів LG:

  • Full HD. Моделі цього типу користуються популярністю завдяки своїй доступності, високій якості зображень і яскравим кольорам. Забезпечують відсутність спотворень картинки незалежно від кута перегляду.
  • OLED. Передають в 64 рази більше кольорів і відтінків, ніж їх попередники завдяки тому, що кожен піксель на панелі є окремим світлодіодом. Дуже добре підходять для перегляду великою компанією, так як забезпечують широкий кут огляду.
  • NanoCell. Забезпечує максимально природне і реалістичне зображення завдяки спеціальному шару з наночастинок. Ця технологія поглинає надлишок світла і збільшує точність відображення квітів.
  • UHD. Телевізори з надвисоким дозволом екрану і 24-канальним звуком забезпечують комфортний перегляд улюблених відео, як в кінотеатрі.

Всі типи представлені в різних розмірах, що дає можливість підібрати панель як для вітальні або спальні, так і для кухні, дитячої або їдальні.

Де купити оригінальний телевізор LG

Ознайомитися з докладним описом моделей, їх характеристиками і особливостями, можна на офіційному сайті LG в Україні. Там же представлений список офіційних дистриб'юторів, магазинів, де можна розглянути ближче і придбати оригінальну техніку всесвітньо відомого бренду за кращими цінами, з усіма сертифікатами і гарантією на обслуговування або обмін відповідно до європейських стандартів.

Служба підтримки користувачів техніки LG працює 365 днів у році з 8.00 до 20.00, так що допомога в налаштуванні, а також рекомендації по використанню і догляду за своїм екраном, покупець може отримати в будь-який зручний для нього день.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ