Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Телевізори „Електрон” стали переможцями конкурсу “Кращий вітчизняний товар року

Продукція львівського Телевізійного заводу „Електрон”  стала переможцем Всеукраїнського конкурсу “Кращий вітчизняний товар року», рішенням  конкурсної комісії телевізори  „Електрон”  отримали  диплом і медаль “Кращий вітчизняний товар 2006 року”.  Про це «Гал-info» повідомив менеджер з маркетингу і реклами Телевізійного заводу „Електрон”  Андрій Булат.
За його словами,  це  чергова нагорода є оцінкою вкладу  підприємства  в розвиток економіки регіону і держави, застосування новітніх технологій та оцінки товару  споживачами. Телевізійний завод „Електрон”  відновив випуск телевізорів в 2004 році і вже в 2005 році був удостоєний звання „Кращий роботодавець року” серед підприємств України.
  В січні-квітні 2006 році телевізійний завод «Електрон» виготовив 11 958 шт. В 2005 році телевізійний завод випустив 34 тисячі телевізорів, в 2004 році – 3 319 шт.
      Телевізійний завод виготовляє: кінескопні (традиційні) телевізори 15 моделей з діагоналями екрану 37 см, 54 см, 63 см та 72 см; та  рідкокристалічні (LCD) телевізори – одна модельна лінія з діагоналями екрану 51 см, 66 см, 81 см.
     ВАТ "Концерн Електрон" виробляє телевізійну техніку, телевізійні приймачі кольорового зображення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ