Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тендер на будівництво нового польського консульства буде оголошено у грудні

Тендер на будівництво нового консульства  буде оголошено у грудні цього року.  Про це “Гал-info” повідомив уповноважений МЗС в справах будівництва нового приміщення консульства Республіки Польща консул  Зиґмунд Бадовскі.
  Офіційне оголошення з детальними вимогами до виконавця робіт буде оприлюднено на офіційному сайті консульства і  головному офісі за адресою вул. І. Франка, 10.
Тендер на будівництво нового консульства  буде проводитися з дотриманням правил щодо таких замовлень, зазначених у польському законодавстві. Фірма, яка подаватиме  заявку на участь у тендері, повинна відповідати двом основним вимогам: вона повинна  бути зареєстрована в Україні, а отже бути платником  ПДВ і мати гарантійний лист на суму, не меншу від вартості проекту. До участі в тендері буде допущено приблизно шість фірм, кожна з яких запропонує  свої  розцінки за послуги і складе кошторис будівництва консульства.  Угоду буде укладено з фірмою, яка запропонує найвигідніші умови. У квітні буде визначено фірму, яка найбільше підходить і  зразу ж розпочнеться  будівництво нового консульства.
 “Ми купили ділянку з будівлею на вул. І. Франка ,108. Цей будинок з дозволу міської ради ми розібрали і зараз ділянка є повністю готова до будівництва. Наразі ми розробляємо попередню проектну документацію і ще цього місяця подамо заявку на отримання дозволу почати будівельні роботи від Львівської міської ради. Проте це тільки виконання українського законодавства, натомість ми повинні виконати також і законодавство польське. Згідно з ним, ми не можемо розпочати будівництво, поки не підпишемо угоди з  виконавцем робіт і не будемо мати всю проектну і робочу документацію. Оскільки ми є бюджетною одиницею, то мусимо дотриматися як місцевого законодавства, так і польського. Тому ми підготуємо всю документацію до оголошення тендера, проведемо конкурс і в квітні, коли вже матимемо виконавця, розпочнемо будівництво. І за півтора року  в листопаді 2008 року всі відділи включно з візовим  переїдуть у нове приміщення і консульство розпочне повноцінну роботу”, - зазначив Зиґмунд Бадовскі.
Проектування нового приміщення консульства виконав Інститут “Містопроект”. Загалом це буде два будинки, з’єднані коридором, загальною площею 4000 квадратних метрів.
Зараз консульство розташоване в двох приміщеннях, що на вул. Івана Франка, 110 та на   вул. Коцюбинського, 11-а. Після завершення будівництва планується, що всі частини консульства знаходитимуться в новому приміщенні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ