Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Теодор Гудзяк дав землю тим, кого Сергій Уваров з особистих мотивів відмовився ставити на чергу, — Богдан Явний

Теодор Гудзяк дав землю тим, кого Сергій Уваров з власних мотивів відмовився ставити на чергу, — стверджує голова земельної комісії, голова фракції НСНУ у Винниківській міській раді Богдан Явний.

 «Вчора на сесії Винниківської міської ради було виділено 12 земельних ділянок. Справді  деякі з черговиків зовсім недавно стали на чергу, але це через те, що Сергій Уваров просто не ставив людей на чергу, зокрема йдеться про двох інвалідів першої групи, в однієї з яких рак грудей. Свого часу Уваров сказав цій жінці, що ти мені плати хоч сто тисяч доларів за метр, але на чергу ти ніколи не станеш. Ось чому ці люди тільки недавно стали на чергу. Також земельні ділянки отримали два депутати від «Нашої України», один заслужений лікар України пан Артещук, який також не зміг раніше стати на чергу, пану Шніцеру ж надана земельна ділянка згідно з указом Президента про депортованих, також землю дали двом депутатам з «Пори», один з яких є вже депутатом чотирьох скликань, ще один депутат пан Казумов вже 15 років працює начальником Винниківського відділення міліції. Регіонали заявляють про якісь зловживання Теодором Гудзяком, але ніхто з них не згадує того, що за Уварова практично на безцінь продали 33 га землі, за які виручено 4,8 млн грн, тобто це виходить по 15 гривень за метр. Це ж смішно. Крім цього, Сергій Уваров виділив своїй матері 1 га землі у парку нібито під будівництво дитячого кафе, насправді ж там будуть звичайний бар», — наголосив Богдан Явний.
 Нагадаємо, депутат Винниківської міськради, регіонал Михайло Герман заявив сьогодні, 20 жовтня, на прес-конференції, що Теодор Гудзяк безпідставно роздає у Винниках землю, а також переслідує працівників із колишньої команди Сергія Уварова, які залишилися працювати у Винниківській міській раді.
 Що ж до будь-яких переслідувань, то, за словами Богдана Явного, колишній начальник ЖЕКу намагався оскаржити своє звільнення у суді, однак позавчора Личаківський районний суд Львова визнав його вимоги безпідставними.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ