Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тепер "Гаряча лінія області" 112 даватиме відповіді на питання про щеплення від коронавірусу

Від сьогодні цілодобовий колцентр "Гаряча лінія області" за телефоном 112 надаватиме відповіді на запитання щодо вакцинації від COVID-19, адреси та контакти пунктів щеплень та центрів вакцинації населення.
Максим Козицький. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Про це у фейсбуці повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

За його словами, попередньо працівники колцентру спільно з Департамент охорони здоров'я Львівської ОДА напрацювали спеціальний список питань та відповідей на можливі запитання про вакцинацію в області. Відтак "гаряча лінія" працюватиме в двох режимах:

  • запитання, які потребуватимуть короткої інформаційної відповіді, закриватимуть усно;
  • проблеми ковідної тематики, які потребують подальших кроків та вирішення, реєструватимуть як звернення громадян і, відповідно, будуть перескеровувати для вирішення до відповідних підрозділів та інстанцій. 

"Новий формат роботи лінії 112 є дуже на часі, адже до обласного колцентру на тему вакцинації жителі області зверталися і звертаються повсякчас. Зараз ми підвищуємо якість надання послуг у цьому напрямі та робимо все можливе, аби допомогти кожному отримати всю повноту інформації, вирішити важливі питання, почути і навіть разом втілити ініціативи", - додав очільник ЛОДА. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ