Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тепер Олексій Радзієвський не відмовиться працювати в парламенті — Юрій Кріль

Після оголошення офіційних результатів місцевих виборів на Львівщині та усвідомлення, що Партія Регіонів не пройшла ні в обласну, ні в міську раду, на думку прес-секретаря ЛРО Партії Регіонів Юрія Кріля, Олексій Радзієвський все-таки погодиться працювати у ВРУ, оскільки пройшов туди, будучи 156-м у виборчому списку Партії Регіонів. Про це Юрій Кріль повідомив у коментарі «Гал-info».
 Також не вірить у те, що Олексій Радзієвський може відмовитися від депутатського крісла у Верховній Раді і нардеп Тарас Чорновіл.
«Мені, чесно кажучи, не відома ця інформація, я не чув, щоб Олексій Радзієвський відмовлявся від роботи у парламенті», — сказав Тарас Чорновіл. Він переконаний, що посада керівника обласної партійної організації не заважає бути нардепом, і таке поєднання успішно функціонує в Одеській, Миколаївській та багатьох інших областях.
Як повідомляла раніше інформагенція «Гал-info», Олексій Радзієвський не хоче бути народним депутатом, і якщо партія не покличе, воліє залишитися у Львівській обласній раді. Олексій Радзієвський очолював список регіоналів до облради, а також є 156-м у списку партії до Верховної Ради.
  «Мені особисто більше хочеться бути депутатом обласної ради, але це залежить не тільки він мене, адже Партія Регіонів — це команда і рішення в нас приймаються колегіально», — наголосив голова ЛОО ПР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ