Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тепер у Львові міліція цілодобово охоронятиме не тільки пам’ятник Бандері, а й радянський монумент

Львівські правоохоронці взяли під цілодобову охорону монумент Бойової слави Радянської армії, площа біля якого є традиційним місцем проведення мітингів лівих сил Львівщини, а сам пам’ятник упродовж кількох останніх років зазнавав пошкоджень від рук вандалів.

Про це повідомив голова Львівської обласної організації Антифашистського комітету України Олександр Калинюк, повідомляє УНІАН.

«Після чергового акту вандалізму щодо монументу Бойової слави по вулиці Стрийській у Львові, який було скоєно у грудні минулого року, я звернувся з листом до начальника обласного управління міліції Богдана Щура і отримав відповідь, що керівництвом Львівського міського управління міліції було прийнято рішення про взяття його під цілодобову охорону. Тепер у Львові міліція цілодобово охороняє не тільки пам’ятник С.Бандері, а й монумент Слави Радянської армії», – заявив О.Калинюк.

Нагадаємо, 8 грудня 2010 року у Львові на вул. Стрийській невідомі облили фарбою монумент Слави і намалювали на ньому під написом «Переможцям над фашизмом» серп і молот та свастику.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ