Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тепер земельні справи Львова блокуються у секретаріаті Президента – депутати міськради

Розгляд гучних справ 15-ти земельних ділянок під автозаправки у Львові та 350-ти гектарів унікальних лісів у Брюховичах гальмується у Секретаріаті Президента України. Про це сьогодні, під час прес-конференції у Львові повідомили депутати Львівської міської ради Віра Лясковська, Тетяна Крушельницька та Юрій Кужелюк.
„У Секретаріаті Президента є людина, яка керує цими справами, – каже депутат Віра Лясковська, – З десяти наших звернень, які лежать у Києві, більшість не потрапили до Президента”.
За словами депутатів, хоча справами активно займається місцеве СБУ, прокуратура й депутати, це не впливає на їх їхнє швидке вирішення. Вся справа, на думку депутатів, у деяких суддях, які виносять рішення не на корить львівської громади.
Нагадаємо, 18 січня на засіданні Ради національної безпеки та оборони України розглядалося питання про стан додержання законодавства у Львівській області.
Напередодні міський голова Львова Андрій Садовий та депутати Львівської міської ради надіслали телеграму Президентові України Віктору Ющенку з проханням особисто втрутитися у ситуацію зі спробами привласнення 350 гектарів унікальних лісів та привласнення п’ятнадцяти земельних ділянок.
Телеграми з приводу цієї справи міський голова надіслав також голові Львівської обласної державної адміністрації Петру Олійнику та прокурору Львівської області Олексію Баганцю.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ