Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Теплопостачальні підприємства Львова встигають за графіком підготовки до осінньо-зимового періоду

Теплопостачальні підприємства Львова встигають за графіком підготовки до осінньо-зимового періоду, — повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 
Так, ЛМКП ”Львівтеплоенерго” станом на сьогодні до опалювального сезону готове на 21%. Вже підготовлено 25 котелень, що становить 20% та 28 ЦТП або 22%. Підприємство провело гідравлічні випробування усіх магістральних тепломереж і випробувало 36%  внутріквартальних теплових мереж. Відповідно до графіку ведуться підготовчі роботи на 100 котельнях і 101 ЦТП, в роботі знаходяться 7 км теплових мереж.
На продовження робіт із реконструкції та технологічного переобладнання ТЕЦ  на 2006 рік в міському бюджеті передбачено 3 165,2 тис. грн. На сьогодні виконано робіт на суму 2 125,62 тис.грн.
Загалом же, у липні ЛМПК «Львівтеплоенерго» запланувало виконати роботи із підготовки до опалювального сезону на суму 14,05 млн грн, з яких 3,25 млн грн — за кошти міського бюджету. Уже виконано  робіт  на суму понад 1,171 млн грн, зокрема на 257 тис. грн — за кошти підприємства.
ЛКП ”Залізничнетеплоенерго” до осінньо-зимового періоду готове на 21,5 %. Зокрема, підготовлено вже дві котельні (10%) та 12 ЦТП (33%), а також замінено один кілометр теплових мереж (33%).  Підготовчі роботи ведуться на 19 котельнях та 23 ЦТП.
У липні ЛКП «Залізничтеплоенерго» запланувало виконати підготовчі роботи на суму 16,51 млн грн,  з яких 13,2 млн грн - кошти міського бюджету. Станом на сьогодні підприємство вже виконало ремонтні роботи на суму 5,8 млн грн, зокрема на 741 тис. грн власним коштом.
Питання про хід підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2006-2007 років розглядатиметься на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради у другій декаді липня.
На 2006 рік у міському бюджеті для виконання робіт з модернізації теплоенергетичних об’єктів та систем теплозабезпечення бюджетних установ передбачено 26,6 млн грн. На сьогодні продовжуються роботи із реконструкції котельні на вул. Караджича, 11а , на виконання яких з міського бюджету виділено 8,8 млн грн. Будується котельня для теплозабезпечення житлового масиву Рясне-2  за кошти міського бюджету у розмірі 3,1 млн грн. Будується теплотраса-перемичка для теплозабезпечення житлового масиву «Сріблястий» і ліквідація аварійної тепломережі – 0,8 млн грн.
Крім цього, проводиться низка робіт на об’єктах навчальних закладів, дошкільних установах, закладів охорони здоров’я, бібліотек та ін. Зокрема завершується будівництво котельні Центру дитячої та юнацької творчості «Галичина»  на вул. Погулянка. На виконання цих робіт із міського бюджету виділено 206 тис. грн. Будуються котельні для теплозабезпечення СШ №7 на вул. Б.Хмельницького, на яку виділено 400  тис. грн, а також місто веде роботи з будівництва дошкільного навчального закладу №92 на вул. Карпатській, 12, які коштують 12 млн грн.
Також зараз продовжується реконструкція системи опалення дитячого стаціонарного відділення ЛК ММО «Фтизіопульмонологія» на вул. Замарстинівській, 274 (0,282,3 млн.грн.); ведеться будівництво котельні для теплозабезпечення бібліотеки   ім. Л.Українки на вул. Мулярській, 2 – 0,320 млн.грн.);
З міського бюджету виділено кошти і на капітальний ремонт теплових мереж на вул. Кам’янецькій, Ряшівській, а також на роботи із реконструкції котельні на вул. Кримській, 28.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ