Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Теплові підприємства Львова своїм першочерговим завданням на сьогодні вважають погашення заборгованості перед газовиками

Теплові підприємства Львова своїм першочерговим завданням на сьогодні вважають погашення заборгованості перед газовиками. Так, ЛМКП «Львітеплоенерго», як повідомив сьогодні, 13 вересня, на прес-конференції директор підприємства Ігор Марчак, за опалення міста заборгувало газовикам 9 млн грн, а «Залізничтеплоенерго», як повідомив директор ЛМКП Мирон Терех, — 2 млн 500 гривень.

  Борги теплопостачальних організацій міста за газ зумовлені значним підвищенням цін на енергоносії та також заборгованістю за спожите тепло мешканців міста.
 Так, споживачі заборгували теплопостачальним підприємствам міста 67 млн грн. Як повідомив Ігор Марчак, комунальні підприємства за спожите тепло за минулий опалювальний сезон заборгували «Львівтеплоенерго» 5,5 млн грн, відомчі будинки — 2 млн грн, в КЕЧі — 3,8 млн гривень. За словами ж Мирона Тареха, поточний борг споживачів за тепло перед «Залізничтеплоенерго» - 15 млн грн.
 «Питання проплати за газ стоїть дуже жорстко. Газовими вимагають 100% розрахунку, тому для нас дуже важливо, щоб боржники розплатилися за теплову енергію», — наголосив Ігор Марчак.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ