Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тепловики і представники громадськості погодилися, що питання двоставкового тарифу не вирішується через заполітизованість

Директор ЛМКП „Львівтеплоенерго” Ігор Марчак і представник ГО „Громадський форум” Теодор Дяків на сьогоднішній зустрічі у Львівському прес-клубі реформ дійшли згоди, що питання двоставкового тарифу не вирішується через заполітизованість проблеми.
Зокрема, Теодор Дяків зазначив, що питання двоставкового тарифу розглядається депутатами, які не є фахівцями в галузі економіки і не можуть об’єктивно визначити економічні складові тарифу. „Я пропоную взагалі створити спеціальну комісію, яка б складалася з трьох-чотирьох голів профільних комісій, близьких до цієї теми, і фахівців у галузі тарифоутворення. Також потрібно зробити процедуру тарифоутворення максимально прозорою і висвітлювати її перед громадськістю. І обов’язково провести фінансовий аудит теплопостачальних підприємств!” – розповів Теодор Дяків.
Ігор Марчак погодився зі всіма твердженнями свого опонента, при цьому зазначивши, що давно вимагав у міської ради проведення незалежного фінансового аудиту підприємства.
Начальник відділу економіки, планування, ціноутворення та житлової політики департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Зінаїда Лапан, яка теж була запрошена до обговорення, не прийшла на зустріч через зайнятість.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ