Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тепловики стверджують, що тепло подано до всіх будинків міста, які спроможні технічно приймати його

Станом на 1 листопада тепло подано до всіх будинків міста, які спроможні  технічно приймати його.  Про це повідомила «Гал-info» помічник директора з питань ЗМІ ЛМКП «Львівтеплоенерго» Оксана Гнатишин, коментуючи інформацію Головного управління МНС України у Львівській області щодо відсутності тепла у низки будинків міста.
За її словами, зараз працюють усі котельні, бойлерні, що належать львівським міським комунальним підприємствам “Львівтеплоенерго” та “Залізничтеплоенерго”. Теплом забезпечені  лікарняні, освітні та дошкільні заклади м. Львова та теплова енергія підведена до усіх житлових будинків міста.
«Із 1539 житлових будинків, які обслуговує МКП “Львівтеплоенерго”, -  65 не приймають теплову енергію. З них у Галицькому районі – 4 будинки,  Личаківський район - 1 будинок, Франківський район – 13 будинків, Сихівський район – 23 будинки, Шевченківський район -  9 будинків. Всі вищеперераховані будинки не отримують тепла у зв’язку із заборгованістю або ж через відсутність технічних можливостей отримувати це тепло», - розповідає Оксана Гнатишин.
Щодо будинків, які мають заборгованість, то, зі слів Оксани Гнатишин, з  нинішнього дня вони також будуть забезпечені теплом. «Та в разі, якщо рівень розрахунків не покращиться, - опалення цих будинків залишиться під питанням. І з іншого боку хочу наголосити, що керівники будинків, які не забезпечили належного стану внутрішньобудинкових мереж до роботи в опалювальний період, а також підрядні організації, що проводять монтаж приладів обліку у будинках, зобов’язались в найкоротші терміни завершити усі роботи та до кінця тижня забезпечити тепловою енергією ті будинки, що не опалюються», - додає Оксана Гнатишин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ