Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Термін подання музичних відео для участі у фестивалі кіноко 2020 продовжено до 10 жовтня

У 2020 році фестиваль кінооператорської майстерності КІНОКО триватиме з 29 жовтня до 1 листопада, основним майданчиком буде Будинок кіно в Києві. Цього року фестиваль вперше приймає на конкурс музичні відео.

Подати заявку можна до 10 жовтня 2020 р. на офіційному сайті фестивалю: kinoko.org.ua.

30 вересня було завершено приймання робіт для участі у фестивалі кінооператорської майстерності КІНОКО-2020. Комітетом фестивалю було прийняте рішення продовжити приймання музичних відео до 10 жовтня.

"З технічних причин прийом музичних відео почався трохи пізніше. Після закінчення термінів прийому робіт ми почали отримувати велику кількість прохань про його продовження саме у цій категорії і вирішили піти назустріч заявникам", - пояснила Анастасія Тиха, програмна директорка фестивалю.

Програму фестивалю складатимуть чотири конкурсні програми – студентська, конкурсна програма повнометражних кінооператорських дебютів, конкурсна програма короткометражних ігрових та документальних фільмів. Цього року фестиваль вперше приймає на конкурс музичні відео.

В рамках секції "Спеціальних показів" фестивалю на великому екрані буде показано 40-хвилинний мюзикл "РИТМ" Дмитра Монатіка. Режисерка роботи – Таню Муіньо, оператор-постановник – Микита Кузьменко. Микита був членом журі першого фестивалю КІНОКО у 2018 році.

Окрім показів конкурсної програми КІНОКО включатиме в себе великий технічний форум та насичений освітній блок.

КІНОКО є спільним проєктом Кафедри кінотелеоператорства Інституту екранних мистецтв Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого, Національної спілки кінематографістів України, а також члена Європейської Федерації національних асоціацій кінооператорів IMAGO - Гільдії кінооператорів України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ