Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Термін приватизації „Ратуші” продовжили до 1 квітня 2007 року

Робоча група з питань приватизації газети „Ратуша” проголосувала за додаткові умови приватизації газети. За це рішення проголосувало вісім членів робочої групи та троє утримались.

До умов приватизації додали те, що приватизація газети має бути здійснена не за три місяці, а до 1 квітня 2007 року. Крім цього, до періоду проведення приватизації газету фінансуватимуть з міського бюджету у розмірі 123 тисячі гривень, а також Львівська міська рада, окрім ліквідації заборгованості, яка виникла в газети станом на 1 грудня, також зобов’язується профінансувати заробітну плату та поточні витрати та комунальні послуги за грудень 2006 року, адже 123 тисячі гривень, які виділять газеті, – це кошти, які будуть закладені в бюджеті на 2007 рік і фінансування газети в грудні вони не передбачають.
Нагадаємо, сьогодні, 8 грудня, робоча група погодилася внести зміни до умов приватизації газети „Ратуша”, враховуючи вимоги трудового колективу газети, зокрема, на момент, поки не буде закінчено приватизацію, орієнтовно до квітня 2007 року, у бюджеті міста на наступний рік закладуть кошти на діяльність „Ратуші”. Крім того, буде погашено з бюджету заборгованість газети в розмірі 32 тисяч гривень, журналістам виплатять зарплату, заборговану до 1 грудня; що ж буде із заборгованістю, яка виникатиме надалі, наразі не відомо. Крім цього, робоча група погодилась, що газета „Ратуша” отримає в оренду приміщення за 1 гривню в місяць, Львівська міська рада звертатиметься до Львівської облради про пролонгування угоди про оренду приміщення на вулиці Винниченка. Якщо облрада відмовиться, то управління комунального майна міськради має підшукати відповідне приміщення для газети на тих же умовах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ