Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ТЕРНОПІЛЬЩИНА. „ГАЛ-INFO” 31.07.07. У Тернополі кампанію техогляду продовжили до 31 серпня

У Тернополі кампанію з проведення технічного огляду автомобілів продовжили на місяць – до 31 серпня. Про це «Гал-info» повідомили в центрі зв‘язків з громадськістю Державтоінспекції у Тернопільській області. Рішення про подовження техогляду прийняли в зв‘язку з тим, що в останні дні на станції діагностики ДАІ виникали великі черги.
«Наразі ще значна кількість автотранспорту не пройшла своєчасно державний технічний огляд. Продовження терміну на місяць дасть можливість завершити проведення техогляду автотранспорту без ажіотажу. Впродовж додаткового часу працівники ДАІ працюватимуть на станції діагностики ДАІ на Бережанській, 65 і на вихідні», -- говорить старший інспектор Державтоінспекції у Тернопільській області Микола Лецкалюк.
Нагадаємо, що 1 вересня власників транспортних засобів, які не пройшли державного технічного огляду, державтоінспектори мають право оштрафувати на 17-34 грн. Їздити на машинах, які не пройшли державний технічний огляд, заборонено. Якщо авто чи мотоцикл знаходиться на ремонті, його власник має звернутися із заявою в комісію по проведенню техогляду і здати номерні знаки. Їх повернуть після того, як автомобіль чи мотоцикл пройде техогляд, і таких громадян штрафувати не будуть.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ