Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ТЕРНОПІЛЬЩИНА. „ГАЛ-INFO” 31.07.07. У Тернополі стартувала акція «Я хочу жити»

У Тернополі стартувала акція «Я хочу жити!», метою якої є збір коштів для придбання реанімобіля для обласної дитячої лікарні. Про це повідомляє медіа-корпорація “RIA”, яка і є організатором акції. Акція триватиме до 28 серпня, сума, яку потрібно зібрати становить 300 тисяч грн.
Серед пропозицій, що прозвучали 25 липня, на громадській колегії присвяченій акції були пропозиції відкрити рахунок для збору коштів, розмістити рекламу про акцію в ЗМІ та на всіх авто чотирьох автомобільних клубів Тернополя, а також пропонувалось перерахувати на рахунок-пожертву одноденний заробіток працівників компаній що є засновниками корпорації “RIA”, звернутися до інших керівникам підприємств та установ області з проханням долучитися до акції. Як варіант зокрема розглядається залучення до акції операторів мобільного зв‘язку.
Зараз у розпорядженні лікарні є два реанімобілі -- один вузькоспеціалізований “Фольксваген”, розрахований на новонароджених до 28 днів та “Рено”, яке транспортує дітей віком від 29 днів до 18 років. Як зазначають в ТОДА грошей для купівлі потрібної машини область не має, також не передбачено грошей на це і в держбюджеті.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ