Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Терорист Захарченко скасував "перемир'я"

Бойовики на Донбасі більше не будуть вживати спроб розмовляти з Києвом про перемир'я. Про це заявив у п'ятницю ватажок терористів "днр" Олександр Захарченко, передає РИА Новости.

"Спроб розмовляти про перемир'я з нашої сторони вживати більше не буде. Ми тепер будемо дивитися, як буде реагувати Київ. Київ зараз не розуміє, що ми можемо наступати на трьох напрямках одночасно", — заявив терорист.

Злочинець додав, що "не буде більше жодного перемир'я, не буде більше жодних ротацій...".

Стосуючись планів ведення бойових дії, Захарченко зазначив, що "ми будемо бити до тих пір, поки не вийдемо на кордон Донецької області. Якщо я буду бачити загрози землі донецької з будь-якого населеного пункту, цю загрозу я знищу й там".

Як відомо, Україна неодноразово оголошувала режим припинення вогню. Бійцям було заборонено навіть відкривати вогонь у відповідь. Однак після посилення атак з боку бойовиків на початку року було дозволено відповідати.

Крім того, до активізації ватажки терористів неодноразово заявляли про наміри сил АТО наступати. Після цього бойовики самі посилили атаки на донецький аеропорт і позиції сил АТО біля нього, на Дебальцеве й у районі Бахмутки. Також вони атакували позиції сил АТО в районі Маріуполя.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ