Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Терорист-дезертир Бабай повернувся на Донбас

Російський терорист Олександр Можаєв на прізвисько Бабай знову повернувся на Донбас. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ресурс терористів "Новости Донецкой народной республики".

Він, зокрема, розповів журналістам про подробиці свого "дезертирства".

"Замість того, щоб мене звинувачувати в чомусь, краще б вони постаралися зрозуміти ситуацію, що сталася. Я не збирався йти з фронту, але мені наказали звідти піти. З Краматорська. І я пішов. Нас тоді просто зрадили, зупинивши наш стрімкий наступ. Якби не сталося цього, ми б і Київ взяли. Ось тому я тоді пішов, але, як бачите, не назавжди. Повернувся, щоб далі продовжувати відстоювати, звільняти від фашистів Новоросію від цих місць і до Києва, а після і до західних околиць", - розповів терорист.

Він також повідомив, що разом з ним на Донбас повернулися чимало добровольців. "Дуже багато. І не тільки з Росії, а також із Закавказзя, Сербії, інших місць. Але були труднощі з поверненням. По всьому кордону чергує ОБСЄ. Доводилося всім переодягатися в цивільне, щоб не лякати спостерігачів. Ми зібралися тут ще не всі. Наші люди продовжують підтягуватися. Правда, і з того боку також стягуються проти нас поляки, американці та інші західні найманці", - сказав він.

Нагадаємо, ще влітку один з лідерів терористів Ігор Стрілков заявив, що "ополченець" Бабай дезертирував з лав захисників Донбасу і повернувся до Криму.

25 вересня стало відомо, що Бабай повернувся на Донбас з підкріпленням "козаків", однак потім він знову кудись зник.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ