Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Терористи 63 рази обстріляли позиції наших військових

У зоні проведення антитерористичної операції продовжує зростати кількість обстрілів з боку терористів. Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора, незаконні збройні формування 22 рази обстріляли позиції наших військових, в тому числі з важкого озброєння. Загалом за добу незаконні збройні формування 63 рази обстріляли позиції наших військових. Про це на Фейсбук повідомив Прес-центр АТО.

Районом найбільшого загострення залишатися донецький аеропорт та населені пункти поблизу нього. Учора ввечері відбулося бойове зіткнення між бойовиками та оборонцями нового терміналу аеропорту. 

На донецькому напрямку терористи з мінометів обстріляли метеовежу донецького летовища та Авдіївку.

Також із мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню «Град» бойовики обстріляли Тоненьке, Піски та Опитне, а з протитанкових керованих ракет - Гранітне.

На інших напрямках незаконними збройними формуваннями було обстріляно з мінометів населені пункти Вуглегірськ, Ленінське та Гнутово, з артилерійських систем – околиці Нікішино, а з «Градів» - населені пункти Одрадівка та двічі Гнутово.

Наші військові впевнено контролюють ситуацію та, за необхідності, завдають ударів у відповідь, подавляючи найбільш активні вогневі точки терористів. Противник несе втрати.

Загалом за добу незаконні збройні формування 63 рази обстріляли позиції наших військових. При цьому варто відмітити, що приблизно з першої годині ночі і до самого ранку у зоні АТО спостерігається затишшя – за цих декілька годин тут не прозвучало жодного пострілу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ