Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Терористи близько години обстрілювали захисників Водяного

В зоні проведення АТО в Донбасі протягом 13 січня за станом на 18:00 російсько-окупаційні війська здійснили 6 обстрілу укріплень збройних сил України, повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-центр штабу АТО.

Наголошується, що терористи продовжують грубо порушувати домовленості про припинення вогню на час новорічних і різдвяних свят та обстрілюють позиції українських військових із заборонених Мінськими угодами озброєнь.

На луганському напрямку під обстрілом противника виявилися позиції сил АТО поблизу Новолуганського, де, крім стрілецької зброї, бойовики вели вогонь з 82-мм мінометів.

На донецькому напрямку з початку доби було "гарячіше". На Приазов'ї супротивник майже годину обстрілював з гранатометів, 120-мм мінометів і артилерійських систем калібру 122 мм укріплень української армії на підступах до Водяного. Тут окупанти випустили більше двох десятків боєприпасів.

В цьому ж районі, навколо Павлополя, незаконні збройні формування вели вогонь з важких мінометів.

На інших ділянках лінії розмежування терористи обстрілювали українських захисників з 120-мм мінометів і гранатометів недалеко від шахти Бутівка, а зі стрілецької зброї і 82-мм мінометів - біля Кам'янки. Також з гранатометів різних видів і стрілецької зброї ворог порушував перемир'я поблизу Верхньоторецького.

З іншого боку, українська армія в одному випадку придушила активність терористів вогнем.

Про втрати в лавах сил АТО не повідомляється.

Як повідомлялося, бойовики за минулу добу продовжували порушувати перемир'я в Донбасі, в результаті чого були пораненідвоє українських військовослужбовців.

"Противник здійснив обстріл позицій українських захисників з мінометів, заборонених мінськими домовленостями, озброєння БМП і гранатометів", - йдеться у зведенні за 12 січня.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ