Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Терористи наблизилися до позицій ЗСУ біля селища Фрунзе – штаб АТО

Бойовики російсько-терористичних формувань продовжують порушувати режим тиші в рамках так званого "хлібного перемир'я" в зоні проведення антитерористичної операції.

Станом на 18.00 суботи, 15 липня, бойовики здійснили11 обстрілів позицій Збройних сил України, повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"З початку доби незаконні збройні формування продовжили вогневі провокації, більшість з яких - 8, зафіксовано на луганському напрямку. Вночі бойовики з 82 міліметрових мінометів били по Трьохізбенці, а з гранатометів і стрілецької зброї по Кримському і Малиновому", – йдеться в повідомленні.

Також, на луганському напрямку окремо слід відзначити і бойове зіткнення з противником. Близько опівночі з боку селища Фрунзе під вогневим прикриттям група бойовиків намагалися наблизитися до позицій українських військових, вступили в бій з підрозділами АТО в районі Кримського. В результаті вмілих дій українських військових ворог відступив. Також збройні провокації із застосуванням стрілецької зброї зафіксували в Новоолександрівці та Дінці.

На маріупольському напрямку, вранці, ворог випустив 9 мін калібру 120 міліметрів і бив з танка по нашим опорних пунктах в Красногорівці. Крім того, ворожі кулемети працювали за Новомихайлівці.

Читайте також: У Донбасі невідомий кинув гранату в приватний будинок, є жертви

Нагадаємо, вчора, 14 липня, терористи дев'ять разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

Як повідомлялося, Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації в Донбасі (ТКГ) домовилася про так званому "хлібному перемир'я" на час збору врожаю з 24 червня по 31 серпня. Бойовики російсько-терористичних формувань скоротили вогневу активність, але щодня порушують режим тиші.

DT.UA
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ