Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Терористи обстріляли блокпост в Дебальцеве та КП «Гнутове»

Протягом доби обстановка в зоні проведення АТО залишалася складною. Терористи продовжували здійснювати обстріли позицій українських військових, в тому числі й місць дислокації прикордонних підрозділів, а також контрольних пунктів в'їзду-виїзду. Обстрілу з реактивних систем залпового вогню «БМ-21» піддався блокпост неподалік Дебальцевого, на якому несуть службу прикордонники спільно з військовослужбовцями ЗС України. Поблизу блокпоста розірвалося близько 20 снарядів, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Також терористи 4 рази обстрілювали контрольний пункт «Гнутове» на дорожньому напрямку «Новоазовськ – Красноармійськ – Талаківка – Маріуполь». Вогонь вівся з мінометів з 5.40 до 13.20. В даний час, у зв’язку із масованими обстрілами, пропуск осіб та транспортних засобів через контрольний пункт не здійснюється.

Крім того, тимчасово припинено пропуск і в контрольному пункті «Станично-Луганське» через підрив бойовиками автомобільного мосту на даному напрямку.

Неподалік н.п. Дебальцеве прикордонним нарядом спільно з співробітниками СБУ та МВС на узбіччі дороги виявлено 19 вантажних автомобілів з вантажем вугілля. Документи на вантаж у водіїв були відсутні. В подальшому, під час перевірки транспортних засобів, у 2 із них виявили 3 гранати РГД-5. Для з’ясування всіх обставин та проведення подальших слідчих дій автомобілі передано співробітникам міліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ