Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Терористи опублікували список зниклих «чукч» і «пітонів»

Представники cамопроголошеної «лнр» підготували повний список осіб, яких вони вважають викраденими і утримуваними українською стороною. Місце знаходження та доля цих людей залишаються невідомими. Про це повідомляє сепаратистський ресурс ЛуганськІнформЦентр, про це на Фейсбук написав Дмитро Снєгирьов.

І далі:

"Список включає 943 осіб, більшість з яких, за словами представників так званої «республіки» - цивільні особи.

http://lug-info.com/…/lnr-podgotovila-spisok-lits-pokhische…

Як зазначила «депутат» так званої «народної ради лнр» Ольга Кобцева, уповноважена з питань обміну полоненими, «зараз інформації про зниклих людей досить мало, але відомо, що всі вони або пропали на українській території, або утримуються українською стороною».

«Українська сторона заявила, що у них немає ніяких відомостей про цих людей. Однак ми зв'язувалися з родичами, і нам вже вдалося з'ясувати місцезнаходження багатьох людей. Після цього ми передали список українській стороні, і вона вже підтвердила місцезнаходження 30 осіб», - додала Кобцева.

В списку багато людей значаться не під іменами, а під псевдо, на зразок: (СОБР) Сергей Ваня («Чукча»), Вог, Грек Гульченко Сергей (Игорь) Капанадзе Бесик («Буба»), Китай, Питон, Стукач. Виходить, всі ці люди насправді не місцеві мешканці, оскільки їхні імена невідомі, а найманці, які приїхали на чужу землю вбивати «русскоязичних братів»? Тому де шукати якого-небудь «Чукчу» або «СОБРа» і як його ідентифікувати - відомо лише стороні «лнр». Як казав начальник відділу боротьби з бандитизмом Гліб Жеглов, ці блатні такі дивні – ні імен, ні прізвищ, самі клички собачі. Тож у лнрівському списку хіба що собачки Жужі не вистачає.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ