Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Терористи продовжили вести вогонь практично на всіх напрямках

24 листопада у зоні проведення АТО пройшло напружено. Терористи продовжили вести вогонь практично на всіх напрямках. Повідомляє Гал-інфо з посиланням на прес-центр АТО.

На Донецькому напрямку зі 120-мм мінометів, зенітних установок та гранатометів загарбники вели провокаційний вогонь у напрямку Красногорівки. Із гранатометів та стрілецької зброї – по Піскам, Опитному, Новгородському та Авдіївці.

На Артемівському напрямку ворог гатив з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по Зайцевому, Луганському та Майорську.

А розпочинаючи з 13 години, загарбники вели прицільний вогонь по наших позиціях в районі Авдіївки, Опитного, Первомайського, Пісків та балки Павлова. 

Водночас, під ворожими обстрілами, військові сапери щодня продовжують роботи з розмінування, очищення території та знищення вибухових пристроїв. Лише за вчорашній день виявлено та знищено 457 вибухонебезпечних предметів.

Продовжуються роботи у Сватовому, де тільки за сьогодні знищено 1640 вибухонебезпечних предметів та обстежено 1,5 га території. Таким чином, на сьогоднішній день у Сватовому знешкоджено вже понад 30 тисяч одиниць ВНП та очищено близько 67 гектарів земельної площі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ