Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Терористи провели з'їзд під прапором нацистського злочинця. Фото

Козаки-терористи провели "антифашистський" з'їзд під синьо-жовто-червоним прапором, прийнятим козацьким отаманом Петром Красновим, який вихваляв Гітлера.

Про це пише відомий блогер і журналіст Денис Казанський, передає Цензор.НЕТ.

"Антифашистський з'їзд під прапором нацистського злочинця Петра Краснова - це катарсис. Не уявляю, що ще зможуть придумати в "лнр", - пише блогер.

террористы фашисты

"Можна було б припустити, що це диявольськи тонкий троллінг антифа, якби люди на фотографії не були б дрімучими олігофренами з Перевальська", - зазначає Казанський.

Синьо-жовто-червоний прапор, який учасники з'їзду "антифашистів" намалювали у себе над головами - це прапор всевеликого війська донського, прийнятий козацьким отаманом Петром Красновим 4 травня 1918.

террористы фашисты

У громадянську війну Краснов воював проти більшовиків. Після перемоги червоних залишив Росію і жив в еміграції у Німеччині. У перший день початку військових дій проти СРСР Петро Краснов звернувся з відозвою до козаків:

"Я прошу передати всім козакам, що ця війна не проти Росії, але проти комуністів, жидів та їхніх прибічників, які торгують Російською кров'ю. Хай допоможе Господь німецькій зброї і Хитлеру! Нехай зроблять вони те, що зробили для Пруссії Росіяни і Імператор Олександр I в 1813".

У 1943-му році Краснов створив так званий Козачий стан - військову організацію козаків у складі вермахту. У 1945 році був захоплений у полон англійцями і переданий радянським властям. У 1947 страчений, як нацистський злочинець через повішення в Лефортовської в'язниці.

"Завжди знав, що Черчілль був правий щодо антифашистів майбутнього, але не думав, що настільки буквально", - зазначає блогер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ